• Home
  • Waarom zijn no-cure no-pay verkopers een slechte keuze in Amerika?

In de Amerikaanse verkoopwereld wordt de no-cure no-pay benadering vaak gezien als een aantrekkelijke optie voor bedrijven die op zoek zijn naar verkopers. Toch zijn er verschillende redenen waarom het inhuren van no-cure no-pay verkopers een slechte keuze kan zijn, vooral op de lange termijn.

Gebrek aan betrokkenheid en loyaliteit

No-cure no-pay verkopers worden uitsluitend betaald op basis van de deals die ze sluiten. Dit kan leiden tot een kortetermijnfocus en een gebrek aan betrokkenheid bij het bedrijf en de producten/diensten.

Zonder een vast salaris of andere incentives hebben ze minder reden om loyaal te blijven aan het bedrijf.

Beperkte kennis en training

Bedrijven investeren vaak minder in opleiding en ontwikkeling van no-cure no-pay verkopers, omdat ze geen vaste medewerkers zijn. Dit kan resulteren in een gebrek aan diepgaande productkennis en verkoopvaardigheden, wat de klantervaringen en het imago van het bedrijf kan schaden.

Hoge kosten op lange termijn

Hoewel no-cure no-pay verkopers op korte termijn kostenefficiënt kunnen lijken, kunnen de kosten op lange termijn hoog oplopen. De commissies die ze ontvangen voor gesloten deals zijn vaak aanzienlijk hoger dan het vaste salaris van een reguliere verkoper.

Gebrek aan teamwork en samenwerking

No-cure no-pay verkopers werken vaak als individuele contractors en hebben minder reden om samen te werken met andere verkopers of afdelingen binnen het bedrijf. Dit kan leiden tot een gebrek aan coördinatie en een inefficiënte verkoopinspanning.

Ethische kwesties

In sommige gevallen kunnen no-cure no-pay verkopers geneigd zijn om agressievere of misleidende tactieken te gebruiken om deals te sluiten, aangezien hun inkomsten volledig afhankelijk zijn van de verkopen die ze realiseren.

In plaats van te vertrouwen op no-cure no-pay verkopers, is het raadzaam om te investeren in een professioneel en goed opgeleid verkoopteam met een evenwichtige mix van vaste salarissen, commissies en andere incentives.

Dit bevordert loyaliteit, teamwork en een langetermijnfocus op klanttevredenheid en duurzame groei.

van-holland-sales-team

Van Holland Sales Inc.

Als je op zoek bent naar manieren om een hoogwaardig en gemotiveerd verkoopteam op te bouwen in de VS, neem dan contact op met de experts van Van Holland Sales.

Onze consultants kunnen je adviseren over effectieve wervings-, opleidings- en beloningsstrategieën om toptalent aan te trekken en te behouden. Huur Van Holland Sales in om jouwverkoopsucces in de VS naar een hoger niveau te tillen met een professioneel en betrokken verkoopteam.

Vraag een intake aan of bel 035-2031197